Tot voor kort vlogen de woningen als zoete broodjes over de toonbank, maar voor een aantal woningen moet iedereen zich er weer voor volle 100%  inzetten. Waar de makelaar nog zelf de plaatjes schoot, wordt nu veelal een vastgoedfotograaf ingehuurd, maar een woning stylen "that's another cook" hoe Louis van Gaal dat zo mooi kan zeggen. 

 

Geregeld zie ik als verkoopstylist, foto's voorbij komen waarbij geen aandacht is besteed aan opruimen, achterstallig onderhoud of laat staan dat de woning gestyled is. Een gestylde woning trekt meer kijkers en levert vaak meer op, dus een "Win Win situatie" om maar even in de voetbaltermen te blijven. Dat is positief voor de verkoper, de makelaar, voor mij, maar ook zeker voor de potentiële koper, zij zullen het gevoel van thuiskomen krijgen.

 

 

Makelaar en verkoopstylist kunnen niet meer zonder elkaar

 

 

Heb je een leegstaande woning te verkopen of te verhuren? Dan kan deze ingericht worden door middel van meubelverhuur, CUBIQZ of door een Artist Impression om de kijker meer inzicht te geven wat de mogelijkheden zijn. 

 

Als verkopend makelaar wil je natuurlijk onderscheiden, daarom is het interessant om samen te werken met een professioneel vastgoedfotograaf en verkoopstylist, want voor jou als makelaar doet Maison&Object er alles aan om het visitekaartje te zijn van jouw makelaardij. 

 

Dus, wil jij

  • extra service bieden aan je klanten
  • lastige gesprekken over styling overlaten aan een professionele stylist
  • mooie foto's op Funda als jouw visitekaartje
  • een snellere verkoop voor een hogere verkoopprijs
  • tevreden verkopers en kopers als jouw ambassadeurs
  • werken met korte lijntjes
  • flexibele en altijd vrolijke collega die ook graag samenwerkt met een andere fotograaf

 

Heb ik je interesse gewekt? Dan kom ik geheel vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie, uhh doe maar thee ;) mijn werkwijze toelichten en kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

samenwerken met de makelaar.