Hey Hallo

Hey hallo, wat leuk dat ik jou hier tref.

Ik ben Christel, een fervent fotografe met een passie voor reizen en een liefde voor interieur- en vastgoedfotografie. Mijn reis in de wereld van fotografie begon op jonge leeftijd, toen ik mijn eerste camera kreeg. Sindsdien heb ik mijn uitrusting voortdurend geüpgraded, met nieuwe lenzen en accessoires die mijn creatieve mogelijkheden hebben verbreed.

 

Van landschapsfotografie tot portretten, en van foodfotografie tot interieurontwerp, heb ik een breed scala aan opleidingen gevolgd om mijn kennis te vergroten en mijn creativiteit te stimuleren. Ik heb geleerd om de perfecte compositie vast te leggen, het juiste gebruik van licht te beheersen en de nieuwste technieken toe te passen om mijn visie tot leven te brengen.

 

Maar mijn leergierigheid stopte niet bij fotografie alleen. Ik heb ook verschillende cursussen gevolgd op het gebied van styling, met een focus op verkoopstyling. Deze passie en ervaring kwamen goed van pas toen ik besloot om mijn interesse in vastgoedfotografie en verkoopstyling verder te ontwikkelen. Hoewel het fotograferen van landschappen en het vastleggen van kleine ruimtes zoals een badkamer of toilet heel verschillend lijken, blijft de kern van de fotografie hetzelfde: het vastleggen van de essentie van een ruimte met behulp van mijn camera.

 

Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb genomen. Hierdoor blijf ik me voortdurend ontwikkelen door workshops te volgen en beurzen te bezoeken, zodat ik steeds geïnspireerd blijf en barst van de nieuwe ideeën.

Wat kan ik voor je betekenen?

Genoeg over mij. Wat kan ik voor jou betekenen?

 

Heb je plannen om je woning te verkopen of te verhuren? Of ben je op zoek naar professionele fotografie, advies over styling, of hulp bij het verkopen of verhuren van je woning, ik sta voor je klaar om je te helpen. Neem gerust contact met me op om een vrijblijvende afspraak te maken en te bespreken welke mogelijkheden er zijn om jouw doelen te bereiken.