Vastgoedfotografie

Als gecertificeerd vastgoedfotograaf en verkoopstylist is het mijn taak om jouw woning zo sfeervol mogelijk over te laten komen. Gezien de statistieken kijken potentiële kopers langer bij sfeervolle foto's. Hoe meer interesse, hoe hoger de ranking op Funda, hoe sneller de verkoop.

 

Waarom zijn goeie foto's zo belangrijk? Simpelweg omdat beelden een onmisbare eerste indruk maken en de beslissingen van potentiële kopers of huurders beïnvloeden. Door mijn kennis als vastgoedfotograaf leg ik niet alleen de ruimtes vast, maar ook de unieke sfeer en karakteristieke details van het pand.

 

In overleg met de verkoper of makelaar wordt er in een ochtend of middag foto's en video-opnames gemaakt en kan de woning worden opgemeten. Het is je vast wel eens opgevallen: de meeste woning foto’s zijn gemaakt met mooi weer. Dit is niet zonder reden. Mensen worden nou eenmaal vrolijker en positiever van een strakblauwe lucht dan van een grijze lucht. Positieve gevoelens zorgen voor een positieve indruk van de woning. 

 

Natuurlijk kan je nooit van tevoren weten wat het weer doet, maar je kan er wel mee rekening houden. Met photo-shop kan je heel veel, maar ik ben ervan overtuigd dat waarheidsgetrouwe foto’s een beter beeld creëren. Met slecht weer kom ik voor de buitenfoto's graag even terug of we maken een nieuwe afspraak.

Alle materiaal wordt door Maison & Object Fotografie uitgevoerd en bewerkt en wordt het naar de desbetreffende makelaar gestuurd. Zij plaatsen het op de gewenste media waaronder Funda.

      Alle voordelen op een rij

Eén aanspreekpunt met kennis van zaken en de meest optimale planning. 

De beste prijs-/kwaliteit verhouding

Verkoopstyling

Gratis checklist

   Vakkundig

Flexibel

Snelle levering van materiaal

 

Elk object of opdracht is anders. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat je nooit teveel betaald. 

Woningfotografie Schiedam