Verkoopstyling

Verhoog de Verkoopwaarde van Je Huis met Mijn Professionele Verkoopstylingdiensten

 

Wil je jouw huis snel en tegen de beste prijs verkopen? Dan kun je mijn hulp goed gebruiken!! Als verkoopstylist sta ik klaar om je te helpen jouw woning te transformeren en de aantrekkingskracht voor potentiële kopers te vergroten.

 

Ik ga verder dan alleen het herschikken van meubels en het toevoegen van decoratieve accenten. Ik bied een strategische benadering om de sterke punten van je huis te benadrukken en eventuele zwakke punten te minimaliseren.

Natuurlijk vindt je dat jij het mooiste huis in de omgeving hebt. Je hebt veel energie in je interieur gestoken om het zo fijn mogelijk voor jezelf te maken. Maar wat jouw smaak is, is niet de smaak van iemand anders. Ik kijk zo objectief mogelijk naar de woning om te kijken hoe ik het voor de desbetreffende doelgroep interessant kan maken. 

    Mijn verkoopdiensten op een rij:

  

  • De ruimte optimaliseren: Ik gebruik slimme indelingen en minimaliseer rommel om de ruimte in je huis te maximaliseren, waardoor het groter en uitnodigend lijkt voor potentiële kopers.

  • De sfeer verbeteren: Met de juiste kleuren, texturen en accessoires creëer ik een warme en uitnodigende sfeer die kopers aanspreekt en hen helpt zich voor te stellen hoe ze hun eigen leven in de ruimte kunnen leiden.

  • De nadruk leggen op de sterke punten: Of het nu gaat om een prachtige open haard, een indrukwekkend uitzicht of prachtige architectonische details, ik weet hoe ik de sterke punten van je huis moet accentueren om de aandacht van kopers te trekken.

  • Professionele presentatie: Ik zorg ervoor dat je huis er op zijn best uitziet voor foto's en bezichtigingen, waardoor het zich onderscheidt van andere woningen op de markt en meer potentiële kopers aantrekt.

 

Hoe nu verder:

 

Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we samen door wat de mogelijkheden zijn om je huis verkoopklaar te maken. Afhankelijk van je budget maak ik een persoonlijk adviesrapport waarmee we aan de slag kunnen gaan. Dat kan zijn door eigen middelen te gebruiken of door aanschaf van een paar nieuwe accessoires. Het is vaak verbazingwekkend door soms alleen al de meubels een ander plekje te geven zoveel ruimte en licht kan creëren. Het is net even de finishing touch.

 

 

Verkoopstyling en vastgoedfotografie Schiedam

Wist je dat verkoopstyling fiscaal aftrekbaar is?

Alle kosten die worden gemaakt om een woning te verkopen, dus ook verkoopstyling mogen van de overwaarde worden getrokken.
De overwaarde wordt dan lager en het bedrag waarover je (hypotheek) rente af mag trekken wordt daardoor hoger.

Verkoopstyling advies online

Aan de hand van jouw aangeleverde foto's of live via Zoom (45min), geef ik je digitaal advies hoe jij je woning verkoopklaar kunt maken inclusief verkoopstyling adviesrapport.

 

 

 

 

Tarieven

Prijs < 150m² €125,- per sessie.

Prijs > 150m² op aanvraag

Verkoopstyling advies DIY

Dit DIY-pakket begeleidt jou bij het optimaliseren van de presentatie van jouw huis, zodat je zelfverzekerd kunt zijn wanneer de fotograaf of potentiële kopers langskomen. Samen zullen we jouw woning doorlopen en een op maat gemaakt adviesrapport opstellen, gericht op hoe je jouw woning het best kunt presenteren.

 

 

Tarieven

Prijs <150m²  € 195,-

Prijs >150m² op aanvraag

Prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten. (€ 0,23 p.km) buiten Voorne aan Zee

Verkoopstyling & inrichting

Met dit pakket hoef je je nergens zorgen over te maken. Ik kom persoonlijk bij je thuis voor een gedetailleerd adviesrapport dat volledig is afgestemd op jouw woning. De technische taken kun je zelf uitvoeren of overlaten aan een professional. Ik kom langs om elke kamer opnieuw in te richten met eigen en/of mijn accesoires in bruikleen voordat de fotograaf arriveert. Tussentijds houden we regelmatig contact voor overleg en om eventuele vragen te bespreken.

Optie: 24 uur voor de kijkersdag om de laatste puntjes op de i te zetten.

 

 

Tarieven

Omdat elke opdracht anders is. wordt het elke keer opnieuw berekend. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Inrichting lege woning

Heb je een lege woning te koop of te huur, dan kan deze met huur meubelen of kartonnen meubelen worden ingericht. Daarvoor wordt er samen met een ander verhuurbedrijf samengewerkt.

 

Tarieven

Omdat elke opdracht anders is. wordt het elke keer opnieuw berekend. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Wees ruim op tijd met je aanvraag, sommige adviezen zijn 
niet in een paar dagen gerealiseerd.

 

 

Elk object of opdracht is anders. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat je nooit teveel betaald.